post
  • Rosół z domowym makaronem
  • Krem z zielonego groszku z miętą i francuskimi grzankami
  • Pieczeń z karczku nabita porem
  • Królik w rozmarynie w sosie śmietanowym
  • Rolady śląskie
  • Kotlety nadziewane pieczarkami
  • Kotlety nadziewane brokułami
  • Kotlety nadziewane szynką i serem
  • Kulki mięsne w cebuli owinięte boczkiem
  • Kieszonki schabowe nadziewane pieczarkami
  • Szaszłyki drobiowe z ananasem
  • Paszteciki mięsne w cieście francuski w sosie winnym z gruszką
  • Wątróbka z jabłkami
  • Golonka w kapuście
  • Żeberka w kapuście
  • Ryba w sosie beszamelowym z pieczoną papryką
  • Naleśniki z serem i brzoskwiniami w sosie karmelowym
  • Zapiekanka makaronowa z mięsem, oliwkami i fetą
  • Roladki z zielonych śledzi
  • Pierogi ze szpinakiem i fetą
  • Spiralki ziemniaczane z masłem
  • Kapusta w cieście naleśnikowym
  • Ziemniaki
  • Frytki
  • Gofry ziemniaczane
  • Kluski białe i czarne
  • Sos pieczeniowy
  • Warzywa blanszowane
  • Kapusta czerwona
  • Surówka z kapusty białej
  • Pieczone buraki w szpinaku z sosem cytrynowym
  • Ciasta, lody, desery, owoce, rurki z bitą śmietaną  i inne..

Zapraszamy serdecznie!

Prosimy o rezerwację pod numerem telefonu 32 755 89 57

Szczegóły na: http://capri.rybnik.pl/jesz-ile-chcesz/

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *